Zonder zorgen de weg op

elektrische chopper

Denk je aan de toekomst dan denk je waarschijnlijk ook aan alle vervuilende scooters en brommers die je iedere dag weer tegenkomt, wil je ook duurzaam rijden dan elektrische chopper van Spyder Wheelz een uitstekende optie. Je springt snel op de chopper en je bent snel op je bestemming, geen last meer van drukte in het verkeer waardoor je altijd vaststaat. Een accu waarmee je maar liefst 70 km kunt rijden, is de accu leeg dan laad je deze in slechts drie uurtjes weer op. 

elektrische chopper

Maak met vrienden een mooie tour

Heb je een vrije dag of zin om in het weekend een mooie rit te maken? Met een elektrische chopper is het allemaal mogelijk, klik je smartphone in de houder en je kiest een mooie route om te rijden. Omdat je chopper geruisloos is, kun je onderweg lekker naar een muziekje luisteren of met je vrienden een praatje maken. De stoere brede banden zorgen voor een stoere look, maar ook voor de wegligging is dit perfect want je kunt op diverse verharde en onverharde wegen rijden.

Elektrisch en toch stoer

Dat een elektrische chopper ook stoer kan zijn zie je aan de modellen van Spyder Wheelz, mede omdat je zelf de gewenste kleur kunt kiezen en uit twee verschillende modellen. Kies voor de Regular Edition, of ga je voor de prachtige zwarte look van de Black Edition in combinatie met de onderdelen die je een andere kleur kunt geven. Beide modellen hebben een mooie grote koplamp, deze geeft niet alleen veel licht tijdens het rijden maar staat ook erg stoer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *