Uw eigen laadpaal regelen?

Bent u op zoek naar uw eigen laadpaal? Er zijn meerdere voordelen voor het aanschaffen van uw eigen oplaad paal voor uw elektrisch voertuig. Het is namelijk een voordeel dat u niet meer afhankelijk bent van de openbare laadpalen, en u betaald gemiddeld 40% minder laadkosten. Gemiddeld tarief van elektriciteit op huisaansluiting is ongeveer 21 cent per kW, terwijl je bij de publieke laadpaal al snel 35 cent per kW betaald. Met uw eigen laadpaal weet u zeker dat u uw eigen elektrisch voertuig altijd kan opladen. Heeft u zonnepanelen? Dan rijd u vrijwel bijna gratis! De energie van uw zonnepanelen kan namelijk gebruikt worden voor de laadpaal, waardoor het gebruiken van uw auto nog duurzamer en goedkoper wordt. 

elec2go: Voor uw laadpaal

Bent u op zoek naar een laadpaal vor bij uw huis? Zoek dan niet verder! Bij elec2go bieden wij laadpalen aan, geschikt voor uw elektrisch voertuig. Wij bieden verschillende laadpalen aan, elk met zijn eigen voordelen en toepassingen:

  • Plug & Charge: Perfect geschikt voor prive gebruik, simpele laadunits voor een lage prijs. Bevatten 24/7 e-driver support, en volledige installatie is mogelijk
  • Slimme laadpalen: Meest geschikt voor zowel prive als zakelijk, met automatische verrekening. Volledige installatie is mogelijk, en ook deze bezit 24/7 e-driver support
  • Semi Publieke: Meest geschikt voor zakelijk. Automatische verrekening met derden, en een mogelijkheid voor operational lease tegen een vast laag maandbedrag. 
  • DC & HP Lader: Meest geschikt voor bedrijven, met een optie voor operational lease tegen een vast laag bedrag. Deze palen bieden meer inkomsten voor uw bedrijf!

Bij elec2go hopen wij dat deze beschrijvingen helpen met het kiezen van de juiste laadpaal voor uw toepassingen. U kan bij alle artikelen op onze website extra informatie vinden. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste laadpaal. 

Heeft u een keuze kunnen maken? Bij elec2go wordt de laadpaal vakkundig door gecertificeerde monteurs geinstalleerd zodat u zo snel mogelijk uw elektrische auto kan opladen, voor uw deur. Om er voor te zorgen dat u niet voor verassingen staat en de installateurs hun werk goed kunnen doen zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Deze zaken kan u ook vinden op onze website.

Ons bedrijf

Naast laadpalen inclusief volledige installatie bieden wij ook laadpassen aan. Zo kan u met onze laadpas voordelig door heel Nederland en Europa uw elektrische voertuig opladen. wij hebben zelfs een dekking van 99%, en onze pas is ook te gebruiken bij snelladers. 

Daarnaast bieden wij ook een app aan waar u eenvoudig laadlocaties bij u in de buurt kan bekijken, geschikt voor android en iOs. elec2go is ook niet voor niks specialist op het gebied van elektrisch laden. 

Onze elektrische laadpalen zijn nog nooit zo populair geweest in Nederland. Ze komen steeds vaker voor, vaak bij parkeergarages of andere parkeergelegenheden, om mensen nog meer te stimuleren elektrisch te rijden. Maar door de opkomst van de elektrische auto zijn er steeds meer plekken nodig. Daarom bieden wij bij elec2go laadpalen aan voor zowel particulier als bedrijf. Zo kan u gemakkelijk bij uw huis of bedrijf uw elektrische voertuig opladen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *